Mă onorează şi mă bucură faptul că suntem in atenția dumneavoastră ca parteneri şi ne oferiți posibilitatea de a transmite un mesaj pentru consumatorii din România cu ocazia aniversării a 18 ani de activitate a InfoCons.

 

Un mod de consum conștient și echilibrat ne conduce la un stil de viață mai sănătos.

Cu ocazia sarbătoririi a 18 ani de activitate a Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și de ”o9atitudine” vã urez mult succes in activitatea viitoare de sprijinire a consumatorilor și de promovare a drepturilor acestora.

Un consumator informat este un consumator protejat si sanatos!

La mulți ani!

Cu aleasă prețuire,

 

Președintele

Consiliului Județean Vrancea

Cătălin TOMA

 

Adresa poate fi vizualizata AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal