InfoCons își sărbătorește în acest an majoratul. Cu lecțiile învățate, în acești 18 ani, cu toate piedicile depășite, cu un bogat palmares de reușite, gata de a trece într-o etapă nouă, focalizată în aceeași direcție, dar poate mai determinată să își atingă obiectivele stabilite, echipa InfoCons pare pregătită de noi provocări pentru a proteja interesele consumatorilor români.

 

Felicit echipa InfoCons, în acest moment aniversar, și vă doresc, dragi prieteni și colaboratori ai Primăriei Sectorului 3, succes în toată activitatea voastră viitoare. Și vă asigur că, și în continuare, veți găsi în Sectorul 3 un partener deschis și implicat în toate proiectele pe care le derulați sau le veți iniția.

La Mulți Ani, InfoCons!

 

Cu aleasă considerație,

Robert Sorin Negoiță,

Primarul Sectorului 3

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal