Campania „Un consumator informat ia cele mai bune decizii! Ia atitudine și continuă să te informezi cu privire la piața de energie”

Campania Un consumator informat ia cele mai bune decizii! Ia atitudine si continua sa te informezi cu privire la piata de energie InfoCons Protectia Consumatorilor

Campania „Un consumator informat ia cele mai bune decizii! Ia atitudine și continuă să te informezi cu privire la piața de energie”, vine în atenția consumatorilor cu informații utile despre piața de energie. Informațiile așezate sub forma unui infografic, ușor de parcurs, clarifică în rândul consumatorilor care sunt segmentele sistemului energetic, dar și care sunt câteva dintre sfaturile care trebuie urmate de fiecare consumator în parte.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal