Cafeaua este cea mai populară băutură a dimineților pentru majoritatea consumatorilor. De-a lungul timpului însă, s-au format numeroase mituri și preconcepții despre beneficiile sau pericolele acestei băuturi. Iată unul dintre acestea:
Studii desfășurate la sfârșitul anului trecut de către Jurnalul Agriculturii și Chimiei Alimentare au dezvăluit faptul că oamenii care beau o cantitate moderată de cafea (în jur de 400mg pe zi – echivalentul a 2-4 cești) au un risc scăzut cu până la 15 procente de a suferi de o boală cardiovasculară, în comparație cu cei care nu beau cafea. Oamenii de știință nu sunt siguri de unde vin aceste beneficii ale cafelei, însă teoretizează că sursa lor ar putea fi antioxidanții și compușii anti-inflamatori pe care aceasta îi conține.
Sursa: consumerreports.org
– Mai multe informații despre risipa alimentară
– Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?
– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!
– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!