Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor , Director Direcția Metale Prețioase Dana Munteanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Dana Munteanu

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Director Direcția Metale Prețioase

Dana Munteanu

La Multi Ani, InfoCons!

În zi de sărbătoare apreciez la adevărata valoare activiatea constanta și dedicată în interesul consumatorului și consilierii operatorilor economici pentru asigurarea unei piețe de referinta în Uniunea Europeană.

Aștept cu interes următorii 20 ani de colaborare în beneficiul consumatorului.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal