POLIOMIELITA este o boală infecțioasă epidemică sau contagioasă provocată de un virus specific, care produce leziuni anatomice în substanța cenușie a măduvei spinării, atingând celulele nervoase motorii, și care se manifestă prin febră, tulburări digestive, somnolență și dureri în mușchii membrelor, urmate de paralizii localizate de obicei la membrele inferioare; paralizie infantilă.

Alegeți să fiți consumatori care adoptă o9atitudine și să preveniți, de asemenea, o eventuală îmbolnăvire, neplăcută, prin vizite regulate la medic, analize și prin testări preventive, care sunt atat de benefice. Nu lăsați timpul să treacă, deoarece el trece foarte repede și poate fi în defavoarea dumneavoastră.

Spre exemplu, poliomielita, ca orice altă boală, dacă este descoperită la timp înseamnă că ulterior ne vom confrunta cu mai puține dificultăți. Întotdeauna este foarte important să știm totul despre starea noastră de sanatate, pentru a ne bucura de viață așa cum este normal și așa cum ne dorim cu toții.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal