Cuvântul `ludic` se referă la joc.

Este foarte important să îi învățăm în mod ludic pe copiii noștri să citească eticheta produsului înainte de a-l cumpăra, să ceară bonul fiscal și să știe că pentru a depune o sesizare eficientă au nevoie de documente justificative.

Dacă deprind de mici aceste reguli, vor fi consumatori care își vor cunoaște drepturile și, prin urmare, și le vor apăra mai bine, devenind consumatori cu o9atitudine.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal