CELERITÁTE s. f. (Livr.) Iuțeală (1), repeziciune

Fiecare consumator ar trebui să anunțe organele competente cu celeritate atunci când sesizează o neregulă care ar putea să pună în pericol viața sau sănătatea celor din jur. Urmăriți în fiecare saptamana sistemul de alerte rapide (safetygate) și veți vedea toate produsele care sunt extrem de periculoase, produse care, din păcate, ne pot pune în primejdie pe noi și pe cei din jurul nostru. Pe pagina noastră de Facebook, dar si pe site-ul infocons.ro, în fiecare vineri noi vă punem la dispoziție un link pe care vă recomandăm să-l accesați pentru a fi mai bine informați. Învață sa citesti toate detaliile despre produsele pe care le cumperi.

Fii consumator implicat, cu o9atitudine!!!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal