Aplicatia InfoCons accesibila pentru mai mulți utilizatori!

 1. Acasă
 2. Comunicate de presă
 3. Aplicatia InfoCons accesibila pentru mai mulți utilizatori!

Versiunea pentru Android a aplicației InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android și iOS, a primit o nouă actualizare, devenind accesibilă pentru o gamă mai largă de dispozitive. Accesează și tu PlayStore de pe dispozitivul tău și descarcă gratuit aplicația!

Descarcă Aplicația InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid sau AppStore iOS și vei putea:

 1. Accesa o bază de date de peste 30.000 de produse, începand de la produse alimentare, cosmetice, curățenie până la produse electronice și electrocasnice, printr-o simplă scanare a codului de bare.
 2. Depune o sesizare/solicita consultanță direct din meniul aplicației
 3. Accesa din meniu Setul de Informații Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatorului, Asigurări, Știați că…?, Drepturile Consumatorilor în UE, Iluminat mai bun!, Numere Utile, Călătorii, Cumpărături, Cutremure, Dicționar ingrediente (aditivi alimentari), Fenomene naturale, Incendii, Inundații, Produse financiar-bancare, Servicii de telefonie, Situații de urgență.
 4. Accesa din meniu Dicționarul General pentru Consumatori
 5. Accesa Testele Comparative realizate în cadrul consorțiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing și nu numai, cu privire la mii de produse și servicii
 6. Apela direct din aplicatie Numărul pentru Consultanță și Informații în domeniul Protecției Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
 7. Accesa Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeana, precum și informatii despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de sedere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Siguranță și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.
 8. Accesa contul tău de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicației.

Vino alături de noi! Ai scanat un produs și nu l-ai regăsit în baza de date? Ajută-ne să actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail în care să atașezi fotografii cu eticheta produsului și detalii despre magazinul de unde l-ai achiziționat pe adresa [email protected], iar noi vom adăuga în aplicație informațiile de pe etichetă si aditivii alimentari!

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu