Andreea Ionita – Marketing Manager World Class Romania

“La 9 ani de “o9atitudine` celebaram alaturi de voi statutul de platforma activa 360  de sprijinire a drepturilorconsumatorilor cu initiativa, care ne-au perfectionat de-a lungul anilor, si pentru care le multumim.

Alaturi de voi avem o responsabilitate care ne onoreaza  in fata clientilor nostri si ne obliga sa fim mai buni, inspirand zilnic peste 18.000 de oameni  spre un stil de viata activ.`

Andreea Ionita – Marketing Manager World Class Romania

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal