Sa ajungi sa serbezi majoratul unei asociatii de consumatori in Romania este cu adevarat un miracol.

 

Ai nevoie de ambitie de fier, de voluntari dedicati, de pasiune si de dorinta de a ajuta semenii tai, in conditiile in care statul roman nu sustine deloc activitatea asociatiilor de consumatori, Romania fiind unul dintre foarte putinii membri ai Uniunii Europene care procedeaza astfel.

 

Fara ambitia lui Sorin, care reuseste prin metode numai de el stiute sa sustina cauza consumatorilor, probabil ca povestea de succes a InfoCons s-ar fi incheiat de mult. Este meritul lui si a micii, dar inimoasei lui echipe, ca InfoCons continua sa reprezinte o voce care sa se auda cu putere intr-o lume mult mai interesata de profiturile corporatiilor decat de argumentele consumatorilor.

 

La multi ani, Infocons, iar aceasta aniversare, care poate fi exprimata si ca fiind 2 x o 9 atitudine, sa marcheze cu adevarat o schimbare in bine in viata asociatiilor de consumatori din Romania!

 

Cu prietenie,

 

Alin Iacob,

Presedinte AURSF

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal