Accesul transparent al cetatenilor la numerele de urgenta/utile de pe teritoriul fiecarei tari

In contextul mobilitatii cetatenilor la nivel global, devine imperios necesar accesul corect, direct, rapid, transparent si facil la informarea cu privire la institutiile puse in slujba cetateanului in vederea sprijinirii acestuia in caz de urgenta.

In conformitate cu Carta Natiunilor Unite si a Drepturilor Cetatenesti cat si cu reglementarile internationale si Europene privind accesul transparent la informare, informatie si reclamatii, Programul International de Informare – Consumers – Protection oferă cetățenilor din întreaga lume acces la o informare corecta, directa, rapida, transparenta si facila.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal