Academia de Poliție – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Ziua de astăzi ne oferă un dublu prilej de a vă adresa felicitările noastre pentru activitatea desfășurată și pentru a exprima încă odată întregul nostru sprijin pentru activitatea pe care o desfășurați!

Sărbătorim împreună Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale și 20 de ani de protecția consumatorului în RomâniaInfoCons , evenimente de referință atât pentru instituția dumneavoastră, cât și pentru societate în ansamblul său.

Demersurile dumneavooastră complexe și continue se constituie într-un adevărat garant al apărării cetățeanului consumator și poziționează cu succes țara noastră pe harta statelor de referință în domeniu.

LA MULȚI ANI INFOCONS !

 

 

 

 

*Testimonialele sunt afișate în ordine alfabetică, în funcție de denumirea instituției.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal