A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la Targul de Turism al Romaniei, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la Targul de Turism al Romaniei, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 14 – 17 noiembrie 2013  la  cea de a 30 – a editie a Targului de Turism al Romaniei, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO.

In cadrul targului, reprezentantii si voluntarii organizatiei sunt prezenti in pavilionul C3,  standul 18 unde disemineaza materiale informativ- educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatorii si participanti.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu