A.N.P.C.P.P.S. Romania participa la Targul de Turism al Romaniei, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO

InfoCons  – InfoCons, participa in perioada 14 – 17 noiembrie 2013  la  cea de a 30 – a editie a Targului de Turism al Romaniei, organizat la Centrul Expozitional ROMEXPO.

In cadrul targului, reprezentantii si voluntarii organizatiei sunt prezenti in pavilionul C3,  standul 18 unde disemineaza materiale informativ- educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru vizitatorii si participanti.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal