A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons vrea sa fie prietenul tau!

Vrei sa ai intotdeauna cele mai proaspete informatii despre toate drepturile tale ca si consumator? Vrei sa stii exact ce e bine si ce trebuie sa faci pentru a te proteja? In acest caz, Programele si proiectele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons sunt cele pe care trebuie sa le urmaresti. Noi aflam primii ceea ce trebuie sa stii tu pentru a fi un consumator informat si avem grija ca si tu sa afli aceste informatii in cel mai scurt timp.

Conecteaza-te la retelele noastre sociale si vei deveni un consumator informat!

Intra pe FACEBOOK si da LIKE la pagina noastra: https://www.facebook.com/InfoCons
De asemenea, ne poti urmari si pe TWITTER la adresa: https://twitter.com/o_9atitudine

Daca vrei sa te implici serios in apararea drepturilor consumatorilor si in educarea corecta a acestora, poti deveni voluntar in cadrul InfoCons-InfoCons. Intra pe http://o9atitudine.ro/voluntariat si te poti inscrie online ca voluntar pentru a milita in favoarea drepturile consumatorilor.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la tel: 021.319.32.66; fax 021.311.51.62 si pe e-mail la adresa: secretariat.general@InfoCons.ro .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal