A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va invita la un concert sustinut de persoane cu deficiente de vedere (nevazatori)

InfoCons  va invita la un concert sustinut de persoane cu deficiente de vedere (nevazatori) – Trupa Studio 7.

Concertul va avea loc  in data de 28 februarie 2015, incepand cu ora 19.30 in Club Lost, (str. Austrului, nr. 1, Bucuresti).

Va asteptam alaturi de noi la acest Concert , intrarea fiind gratuita pentru partenerii InfoCons.

‘ Trupa Studio 7 se infiinteaza in 2013 de catre Liviu  (chitaristultrupei).

Dupa cateva schimbari inevitabile de componenta, se definitiveaza actuala formula, in care se lucreaza cu dedicare si entuziasm, devenind o echipa in adevaratul sens al cuvantului.

Trupa este alcatuita din trei membri: Diana Cazan (voce), Adriana Petcu (voce), LiviuTeisi (chitara+voce).

In 2014, participa la concursul de talente X Factor Romania, unde reusesc sa impresioneze juriul si sa se califice in etapele ulterioare ale concursului.

Urmeaza o perioada in care se pregatesc pentru concerte in orasele importante din tara si in care lucreaza intens pentru a aduce in prim plan muzica de calitate.

Se nasc,in acest timp, colaborari cu instrumentisti de exceptie,printre care si Alexandru Munteanu, care aduc un mare plus sunetului si emotiei pe care doresc sa o transmita prin muzica lor.

Scopul trupei este sa bucure si sa se bucure ,alaturi de oamenii care ii asculta ,de o muzica plina de emotii si trairi in cele mai frumoase si diverse forme ale lor.’

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal