Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

InfoCons participa, astazi, 22 ianuarie 2020, la Social Truth, in Bruxelles, Belgia.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons participa, astazi, 22 ianuarie 2020, la Social Truth, in Bruxelles, Belgia.

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 20 ianuarie, 2020, începând cu ora 08:00,la cea de-a doua întâlnire din cadrul proiectului Social Truth.

Întâlnirea se desfășoară în Bruxelles, la Belgia.

Scopul proiectului este crearea unui ecosistem deschis, democratic, pluralist și descentralizat, care va permite accesul ușor la diverse servicii de verificare a conținutului dificil de accesat și de utilizat, asigurând astfel scalabilitatea și restabilind încrederea consumatorului.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal