A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului „Scoala Altfel” – Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu” din Bucuresti.

InfoCons – InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel`.

Astfel, astazi 07 aprilie 2015  Presedintele Asociatiei, dl. Sorin Mierlea, impreuna cu reprezentantii acesteia, tin o lectie deschisa pe teme de protectia consumatorilor si nu numai elevilor din cadrul Scolii cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti.

Totodata in cadrul acestor activitati atat cadrele didactice cat si elevii participanti primesc materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei “ o9atitudine!`

A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile  desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel` - Scoala cu clasele I-VIII nr. 45 “Titu Maiorescu “ din Bucuresti InfoCons - InfoCons se implica in activitatile desfasurate in cadrul Programului `Scoala Altfel.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal