InfoCons partener principal în cadrul spectacolului ” Visul unei nopți de vară: Shakespeare, reimaginat într-un manifest anti-drog “

InfoCons este partener principal în cadrul noii interpretări a capodoperei shakespeariene Visul unei nopți de vară, sub regia tânărului regizor Alexandru Nagy. Acest spectacol, mai mult decât o adaptare clasică, devine un manifest cu un puternic mesaj anti-drog, adresat generației de astăzi.

În povestea originală, Puck, un spiriduș jucăuș, încurcă ițele relațiilor de iubire dintre tinerii atenieni folosindu-se de o licoare magică ce le schimbă percepțiile și sentimentele. În viziunea lui Alexandru Nagy, această “licoare magică” devine simbolul dependențelor moderne, dovedind cum substanțele periculoase pot distruge relațiile de dragoste și prietenie. Pe măsură ce magia tulbură inimile personajelor, spectatorii sunt invitați să reflecteze la consecințele reale ale consumului de droguri și la modul în care acesta poate ruina vieți.

Premiera spectacolului va avea loc pe 25 noiembrie la Buzău și pe 26 noiembrie la Constanța, în săli de 400-500 de locuri, urmând ca pe 9 decembrie să fie lansat oficial pe scena Teatrului Național din București. Turneul național din 2025 își propune să aducă acest spectacol în fața unui public cât mai larg, atrăgând atenția asupra riscurilor dependenței și promovând un stil de viață sănătos, în care singura dependență este cea de cultură și teatru.

Spectacolul va beneficia de o campanie de promovare inovatoare, cu videoclipuri în care actorii transmit un mesaj clar anti-drog și anti-dependențe, invitând publicul să se alăture acestei cauze. La finalul fiecărei reprezentații, actorii vor intra în dialog cu publicul într-o sesiune de întrebări și răspunsuri (Q&A), creând astfel un spațiu deschis pentru dezbatere și reflecție.

Distribuția impresionantă îi include pe Aurelian Temișan, Ovidiu Cuncea, Radu Bănică, Monica Odagiu, Letiția Vlădescu, Silviu Mircescu și Dany Ionescu (Dl. Goe), iar pentru a susține acest demers artistic de anvergură, căutăm sprijin financiar pentru acoperirea unor cheltuieli de producție și onorariile echipei artistice. Visul unei nopți de vară devine astfel nu doar un spectacol de teatru, ci și un instrument de educație și conștientizare, menit să inspire și să protejeze.

Mai multe informații AICI .

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea  Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal