Eveniment: `1 iunie  – Ziua Copilului ‘

Grup tinta: copii si adolescenti

Tema: Ziua Internationala a Copilului

Locatie: Asociatia Diaconia Ajutor International Brasov

Numar participanti: 40

Descriere: La Asociatia Diaconia Ajutor International Brasov  a avut loc evenimentul: `1 iunie – Ziua Copilului. Au fost organizate probe pentru participanti (cate pahare cu apa pot bea intr-un minut, saritura in lungime, popice, ghicitori) pentru care primeau banuti de hartie iar apoi mergeau la `Piata’ si isi achizitionau ce le placea. A fost o adevarata competitie deoarece toti s-au straduit sa obtina cele mai frumoase jucarii. Organizator: Asociatia Diaconia Ajutor International Brasov   in colaborare cu Centrul EUROPE DIRECT Brasov – organizatie gazda InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu