Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari

La data de 12/24 Noiembrie 1859, prin semnarea Înaltului Ordin de Zi nr. 83, Alexandru Ioan Cuza decreta înființarea Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, organism format din ofițeri până la gradul de colonel inclusiv, precum și a Serviciului Topografic al Armatei Române. Astfel, în fiecare an, în ziua de 12 Noiembrie, Armata Română serbează Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu