Ziua Mondiala a Alimentatiei se celebreaza in fiecare an in data de 16 octombrie, zi in care in anul 1945 a fost fondata Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO).

Anul 2014 a fost declarat de Adunarea Generala ONU drept Anul International al Fermelor de Familie, un semnal puternic dat de comunitatea internationala care recunoaste importanta contributiei fermelor de familie la securitatea alimentara mondiala, in conditiile in care 65% din populatia lumii lucreaza in cadrul acestor exploatatii.

Cu aceasta ocazie InfoCons – InfoCons lanseaza primul serviciul gratuit de informare si consultanta adresat micilor fermieri (fermelor de familie) din Romania , in domeniul protectiei consumatorilor in conformitate cu legislatia nationala si Europeana.

Pentru a beneficia de acest serviciu cei interesati pot scrie pe adresa de e-mail: infoferme@protectia-consumatorilor.ro

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal