Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale: Cecilia Ioana Popescu

Academia de Studii Economice a fost reprezentata la evenimentul ocazionat de celebrarea Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale de doamna Cecilia Ioana Popescu, Prodecan al Facultatii de Marketing. Multumim pentru sprijinul acordat si pentru cuvintele adresate auditoriului! Este important ca fiecare dintre noi sa beneficiem de educatie in acest sens, pentru a respecta si promova drepturile de proprietate intelectuala!

Cecilia Ioana Popescu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor Cecilia Ioana Popescu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor Cecilia Ioana Popescu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor Cecilia Ioana Popescu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal