Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Radu Lăzăroiu, director general Romaqua Group

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Radu Lăzăroiu, director general Romaqua Group

Compania Romaqua Group a acordat încredere Asociației InfoCons încă din anul 2015. Suntem de părere că astfel de organizații nu pot fi decât benefice pentru bunul mers al lucrurilor în această țară. Drepturile consumatorilor reprezintă unul dintre fundamentele de bază ale oricărei societăți. Consumatorul este și va fi permanent în centrul atenției companiei Romaqua Group. Tot ceea ce se produce și îmbuteliază trebuie să fie în deplin acord cu nevoile, dorințele și gusturile consumatorilor. Noi variante de produs, noi sortimente, noi ambalaje sunt dezvoltate permanent pentru a fi cât mai aproape de consumatori. Avem încredere că Asociația InfoCons va lupta în continuare cu aceeași dăruire pentru respectarea drepturilor consumatorilor în România, iar parteneriatul nostru va fi unul de succes.

Radu Lăzăroiu, director general Romaqua Group

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu