Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Paul Anghel – Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor InfoCons Protecția Consumatorului 15 martie 2018

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor vă invit ca, alături de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, să ajutați la ‘Construirea unei lumi digitale în care consumatorii să poată avea încredere’, așa cum Consumers International a propus ca temă in acest an!

Cu aleasă consideratie.

Paul ANGHEL

Director General

Direcția Generală Control și Supraveghere Piață și Armonizare Europeană

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal