Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – MASTAN Alin-Ionel – Inspector General Jandarmeria Romana – InfoCons Protectia Consumatorilor 15 martie 2024

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, Jandarmeria Română transmite felicitări  InfoCons pentru cei 21 de ani de sprijin în beneficiul și pentru protejarea sănătății cetățenilor. Într-o societate în continuă schimbare, este esențial să ne unim eforturile pentru a asigura respectarea drepturilor și siguranța oamenilor. Felicităm echipa InfoCons pentru realizările remarcabile și pentru devotamentul  constant în promovarea drepturilor consumatorilor români și vă dorim multe proiecte de succes, menite să vină în sprijinul oamenilor!

 

general de brigadă MASTAN Alin-Ionel

Inspector General al Jandarmeriei Române

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal