Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – La Multi Ani

a Mulți Ani tuturor consumatorilor!

De când ne naștem până când ne ducem suntem consumatori. Să nu uităm, mai ales în această perioadă, să fim cu adevărat consumatori responsabili, nu pentru copiii noștri, nu pentru părinții noștri, ci în primul rând pentru noi.

În aceste momente critice trebuie să fim de 2 ori mai responsabili, să citim eticheta pentru a achiziționa produse mai ales din zona agroalimentară, care cu adevărat să ne aducă o stare de sănătate bună și o imunitate puternică.

InfoCons a fost, și este, și cu ajutorul vostru va fi alături de toți consumatorii pentru a aduce o transformare corectă, transparentă și independentă, și cu sprijinul vostru, vom putea face mai mult, mai bine, și pentru mai mulți.

Fiți alături de InfoCons! Descărcați aplicația gratuită InfoCons!

Fii și tu Superconsumatorul InfoCons!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal