Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – InfoCons partener la ediția a patra a concursului `Consumator Informat – Consumator Câștigat`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – InfoCons partener la ediția a patra a concursului `Consumator Informat – Consumator Câștigat`

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, InfoCons reprezentată de domnul Sorin Mierlea în calitate de Președinte, va participa în calitate de Partener la ediția a patra a concursului `Consumator Informat – Consumator Câștigat`, adresat profesorilor și elevilor din clasele IX-XII.

Acest eveniment se va desfășura la Colegiul Economic `Costin C. Kirițescu`, între orele 09.00-15.00.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu