Ziua internațională a copiilor victime ale agresiunii

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ziua internațională a copiilor victime ale agresiunii

Anual, în ziua de 4 Iunie, este marcată Ziua internațională a copiilor victime ale agresiunii. La 19 August 1982, în cadrul sesiunii speciale de urgență în problema Palestinei, membrii Adunării Generale ONU au adoptat Rezoluția ES-7/8 prin care se stabilea ziua de 4 Iunie ca Zi internațională a copiilor victime ale agresiunii, în urma șocului produs de numărul mare de copii palestinieni și libanezi căzuți victime ale actelor de agresiune din partea Israelului.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu