9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Colegiul de Stiinte Grigore Antipa Brasov

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Colegiul de Stiinte Grigore Antipa Brasov

Eveniment: 9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine!

Grup tinta: adolescenti

Tema: Informare despre Uniunea Europeana (nr. state membre, imnul, drapelul, deviza)

Locatie: Colegiul de Stiinte Grigore Antipa Brasov

Clasa: a IX-a

Numar elevi: 25

Descriere:La Colegiul de Stiinte Grigore Antipa Brasov, a avut loc o ora de informare europeana cu tema: `9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine!’. Au fost inmanate si premii elevilor care au raspuns corect la intrebarile despre Uniunea Europeana. Au participat elevii clasei a IX-a de la Colegiul de Stiinte Grigore Antipa Brasov, insotiti de prof. Savu Valentina. Organizator: Centrul EUROPE DIRECT Brasov – organizatie gazda InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu