Zilele Bucureștiului – costuri de peste 11.900 euro/ora!!!!!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Zilele Bucureștiului – costuri de peste 11.900 euro/ora!!!!!

Evenimentele desfășurate cu ocazia sărbătoririi Zilelor Bucureștiului au fost organizate de Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB și Centrul de Creație, Arta și Tradiție al Municipiului București – CREART.

Evenimentele organizate de CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București au constat in:

  • `Povești de București`, desfășurat în perioada 16-18 Septembrie 2016, în locația Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, intervalul orar 11:00-22:00, eveniment dedicat tuturor categoriilor de vârsta, prin diverse spectacole artistice: muzica de promenadă, parade de costume de epoca, “Bătaia cu flori`, plimbări cu trăsura, teatru pentru copii, expoziție de produse hand-made, statui vivante, animatori, echilibristica pe monocilcu.

Eveniment pentru care a fost alocat un buget de: 1.350.000 lei;

  • `Prin Bucureștiul meu`, expoziție de fotografie, desfășurata în perioada 15-25 septembrie 2016, situată în Piața Alexandru Lahovari, nr. 7.

Eveniment pentru care a fost alocat un buget de: 15.000 lei;

TOTAL BUGET ALOCAT : 1.365.000 lei

  • Evenimente organizate de Centrul Cultural al Municipiului București – ARCUB au contact în organizarea unui concert aniversar desfășurat în Piața Constituției în data de 17 septembrie 2016 iar bugetul alocat a fost de 2.496.930 lei (onorarii artiști, cheltuieli promovare și cheltuieli producție).

TOTAL BUGET ALOCAT : 2.496.930 lei.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal