Ziarul InfoCons – nr. 4 – Anul 2

InfoCons lansează Campania Naţională de Educare şi Informare a Consumatorilor în Domeniul Financiar-Bancar

Sub sloganul `În direct cu consumatorii`, InfoCons a lansat portalul www.telecons.ro

InfoCons împreună cu ADICONSUM – organizație de consumatori din Italia – lansează proiectul finanțat din fonduri europene ME is MINE

InfoCons lansează proiectul `Mobilitate`, pentru a promova o cultură de transport sustenabil respectând drepturile pasagerilor

Test comparativ automobile din clasa touring

Un taxi la aeroport, vă rog… – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti: poţi lua de la peronul aeroportului un taxi solicitat la comandă la orice companie de taximetrie!

De ce nu scade soldul cum ar trebui când rambursăm anticipat?

De ce trebuie să cunoaștem compoziția chimică a alimentelor? (I)

Test comparativ becuri economice tip LED

Ghid de prevenire a incendiilor la apartamente

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal