Astazi, 04 aprilie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au continuat sa se implice in cadrul Programului National ‘Sa stii mai multe, sa fii mai bun!’ Saptamana Altfel. Acestia au organizat o vizita la Fabrica de Ciocolata Kandia Dulce Romania pentru elevii clasei I, de la Scoala Gimnaziala `Herastrau` nr. 12 din Sector 1, Bucuresti.

        Cei mici au avut ocazia sa vada cum sunt fabricate dulciurile lor preferate si sa adreseze intrebari angajatilor fabricii.

        La finalul vizitei, toti copiii au primit dulciuri.

        Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons se vor implica si in alte actiuni derulate in cadrul acestui proiect si vom reveni zilnic cu informatii privitoare la aceste activitati.

       InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu