ANCOM propune tariful de utilizare a frecventelor radio pentru anumite aplicatii specifice unor evenimente speciale

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. ANCOM propune tariful de utilizare a frecventelor radio pentru anumite aplicatii specifice unor evenimente speciale

Având în vedere organizarea în cursul anului viitor, în România, a Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, ANCOM supune consultării publice, în regim de urgență, tariful de utilizare a spectrului în cazul utilizării temporare a frecvențelor radio pentru radiomicrofoane și sisteme de monitorizare audio cu căști intraauriculare (IEM).

Citește și:

10 lucruri despre achizițiile online

Tariful de utilizare temporară a spectrului pentru radiomicrofoane și sisteme de monitorizare audio cu căști intraauriculare

Pentru a sprijini buna desfășurare a evenimentelor de amploare în România, cum este și Campionatul European de Fotbal UEFA 2020, ANCOM supune consultării publice un proiect de decizie prin care stabilește tariful de utilizare a spectrului ce urmează a fi achitat pentru acordarea unor drepturi individuale de utilizare temporară a frecvențelor radio pentru anumite aplicații specifice acestor evenimente, cum sunt radiomicrofoanele și sistemele de monitorizare audio cu căști intraauriculare.

Tariful propus pentru utilizarea frecvențelor radio de către radiomicrofoane și sisteme de monitorizare audio cu căști intraauriculare (IEM) a fost stabilit pornind de la tariful de utilizare a spectrului pentru un canal radio cu lărgimea de bandă de 12,5 kHz asignat la nivel local, în modul de utilizare simplex, pentru rețele de radiocomunicații mobile formate din stații mobile și portabile, proporțional cu numărul de canale cu lărgimea de bandă de 12,5 kHz cuprinse în lărgimea de bandă alocată.

Tariful de utilizare a spectrului se aplică anual, fracționat pentru perioadele solicitate, cu perioada minimă de tarifare de o lună.

Sursa: A.N.C.O.M.

Citește și:

– Raportul săptămânal al sistemului de alertă rapidă

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons Asigurări pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine! Ne puteți contacta la:

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615.

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu