Lumea se confruntă cu provocări extraordinare pentru a hrăni sustenabil o populație care se afla in continua crestere, fără a degrada resursele planetei și a mediul înconjurător.
Va trebui să putem da mai multă mâncare lumii, prin folosirea alimentelor intr-un mod efficient.

Citește și:

Știați că… produse alimentare sub formă congelată

Strategiile cheie includ reducerea deșeurilor alimentare și regândirea dietelor noastre. În cazul în care se consumă mai puțin alimente în țările dezvoltate, un număr mai mare de oameni săraci din țările în curs de dezvoltare vor avea acces la hrană.
Consumul mai bine administrat de alimente va deschide posibilități pentru alții să consume alimente si astfel putem combate foametea.

Citește și:

Ceaiul cu gheață – Îl beți pentru antioxidanți sau zaharuri?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu