Reprezentantii InfoCons au participat la intalnirea de lucru pe tema risipei alimentare desfasurata la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Astazi, 03 Septembrie 2020 reprezentantii InfoCons au participat la sedinta de Lucru pe tema risipei alimentare desfasurata la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul intalnirii au fost discutate actiunile care vor fi organizate in parteneriat pentru celebrarea Zilei Internationale de Constientizare a Risipei si a Pierderilor Alimentare!

Respect mancarii!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal