Urmareste-l pe SuperConsumator si afla care lichid de parbriz trece testul si ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi decoratiuni pentru Sarbatorile de Iarna!

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Urmareste-l pe SuperConsumator si afla care lichid de parbriz trece testul si ce trebuie sa stii atunci cand achizitionezi decoratiuni pentru Sarbatorile de Iarna!

Astazi, 15.12.2013, pe postul de televiziune TVR1, incepand cu ora 14.30, puteti urmari cea de-a treia editie a Emisiunii SuperConsumatorul, emisiune informativ – educativa pentru consumatori avand ca scop schimbarea atitudinii acestora atunci cand achizitioneaza diverse produse sau servicii.

Moderatorul emisiunii SuperConsumatorul este domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons –InfoCons.

Studiul lichidului pentru parbriz din emisiune se poate regasi AICI.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu