Ce-i frumos îi place și lui Dumnezeu, vorba aceea. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne ațintim privirile doar către frumos. Să luăm în cazul acesta, legumele și fructele mai puțin dotate cu estetica frumosului. Asta nu înseamnă că sunt mai puțin bune decât cele care arată impecabil.

Legumele și fructele care rămân pe rafturi doar pentru că sunt… inestetice, sunt la fel de hrănitoare!

Dacă țineți la protecția mediului, la protecția consumatorilor și vreți să fiți un adevărat consumator european, atunci cumpărați inteligent, și în mod responsabil!

Reducerea risipei alimentare este un subiect de discuție pe care noi, cei de la Asociația InfoCons, vrem să îl facem cât mai auzit, astfel ajutând la educarea tinerilor consumatori și nu numai, pentru că vârsta este doar un cifră!

Putem învăța până la sfârșitul vieții dacă este voință și putere! Un consumator educat poate să educe la rândul său pe cei dragi, pe cei din jur, dornici să facă o schimbare care pe cât de mică poate părea, înmulțită cu schimbările efectuate de toți cei pe care îi influențăm ajunge la o schimbare de mare anvergură!

Fiți un adevărat consumator european cu o9atitudine!

Țineți minte, mâncăm că să trăim, nu trăim ca să mâncăm!

Respect mancarii !!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal