A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va ureaza un An Nou fericit, cu energia necesara pentru indeplinirea tuturor obiectivelor si un  cordial « La multi ani! ».

Va transmitem toate gandurile bune, sincere felicitari, multa  sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi! Pasiti in anul  2014 cu o9atitudine!

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea  Programelor si Strategiilor din Romania -InfoCons –  o9atitudine! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi  depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori  neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ,  cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe  principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal