De regula, trecerea de la abonament la cartela preplatita, la acelasi furnizor de telefonie, este un aspect care tine de politica comerciala a furnizorului, nefiind reglementat de legislatia din domeniul comunicatiilor electronice. Prin umare, este la latitudinea furnizorului tau de telefonie daca si în ce conditii accepta o astfel de solicitare din partea ta. Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ti furnizorul de telefonie!

Citește și:

Cum curăţăm bucătăria?

Daca nu te intereseaza în mod special serviciile furnizorului tau curent de telefonie ci doar sa-ti pastrezi numarul de telefon si, totodata, sa beneficiezi de servicii preplatite, ai posibilitea sa-ti portezi numarul.
Portabilitatea numerelor este un serviciu prin care utilizatorii de telefonie îti pot pastra numarul de telefon atunci când îsi schimba furnizorul. În cazul numerelor de telefonie mobila, indiferent daca beneficiezi de servicii pe baza de abonament sau cartela preplatita, poti opta, atunci când îti alegi noul furnizor, pentru oricare dintre cele doua modalitati de furnizare a serviciului.
Sursa: A.N.C.O.M.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu