In primul rand, formularul 230 este modalitatea prin care poti direcţiona 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT catre un proiect din cadrul unei organizatii non-guvernamentala, asociatie sau fundatie.

Ce nu iti este clar despre 2 %?

Majoritatea contribuabililor la stat nu stiu ca impozitul care se duce in visteria statului poate fi redirectionat catre o cauza pe care doresc sa o sustina din cadrul unei organizatii sau din cadrul unei asociatii.

Astfel, acesti bani nu reprezinta o sponsorizare, donatie sau contributie, ci ei sunt parte a bugetului de stat, adica exact 2% din impozitul pe care oricum il platiti statului in fiecare an.

Fii informat si hotaraste singur ce sa facă statul cu banii tăi- DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT CATRE PROIECTUL O 9 ATITUDINE!

Descarca formularul 230 (http://www.iaatitudine.eu/230.pdf )sau intra pe site-ul http://www.iaatitudine.eu/pentru mai multe detalii despre proiectul O9ATITUDINE.

Aici vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti asuma responsabilitatea de a decide in mod direct cand, unde si catre cine sa ne îndreptam atentia din punct de vedere social, deci unde si cum vei directiona in mod corect cei 2% din impozit catre cauza pe care vrei sa o sustii.

 

 

Ajuta- ne sa te ajutam!

Fii un consumator activ si implica-te direct in programele de protectia consumatorilor. Sustine acest proiect si direcţiona 2% din impozitul pe venitpentru a putea sprijini consumatorilor din Romania, miscarea de protectia consumatorilor ca si organizatie non guvernamentala. Aceste fonduri vor fi folosite pentru a acoperi cheltuieli precum campanii – campanii de mediu, campanii de informarea tinerilor in cadrul actiunilor desfasurate in unitatiile de invatamant , (Detalii pe https://www.infocons.ro/campanii.php) procesarea sesizarilor si reclamatilor (https://www.infocons.ro/reclamatii.php) si mediere.

 

 

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal