InfoCons în calitate de Partener în cadrul Proiectului ‘Global learning approach on food waste in non-formal education‘ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării !) , va continua și în acest an traning-urile la locul de muncă în vederea informării consumatorilor cu privire la reducerea risipei alimentare.

Training-ul are ca scop prevenirea risipei alimentare la locul de muncă, fiind adresat angajaților atât din perspectiva informării acestora cu privire la impactul global al risipei alimentare cât și al impactului acesteia asupra mediului.

Cursul va fi unul interactiv, iar participanții vor afla informații utile cu privire la posibilitățle de reducere a risipei alimentare atât la locul de munca cât și acasă, risipa alimentară având impact atat la nivel economic, social cât și asupra mediului.

În cursul anului 2018 , InfoCons a organizat 5 astfel de training-uri care s-au bucurat de un real succes în rândul participanților, astfel anul acesta vor fi organizate alte 15 cursuri.

La finalul acestui curs, participanții vor primi certificate de participare ce vor avea inserata holograma de Securitate și securizare realizată sub egida Programului Național Anticontrafaceri.

Respect mâncării!

Citește și:

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal