Masinile de gaurit au devenit un instrument necesar oricui se ocupa de amenajari interioare oricat de mici precum si pentru cei care au lucrari de anvergura mai mare. Va prezentam mai jos top 10 cele mai bune masini de gaurit.

1.    BOSCH PSB 700RE
2.    BOSCH PSB100-2RCA
3.    METABO SBE 1010 Plus
4.    AEG SB2E 720RX Super Torque
5.    MAKITA HP2071F
6.    SKIL 6770
7.    BLACK & DECKER KR8532 Type 1
8.    KRESS ELEKTROWERKZEUGE SBLR 2480
9.    SKIL 6772
10.    AEG SB22-2E
In cadrul acestui test au fost urmariti parametrii precum: ergonomia, performantele in gaurire, gaurire cu percutie, daca masina are si functia de insurubare si nu in ultimul rand, siguranta in utilizare.
Testele sunt realizate in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie din cadrul retelei International Consumer Research&Testing (I.C.R.T). Acestea sunt oferite spre informare de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si  Strategiilor din Romania in cadrul Campaniei “o9atitudine!`, A.N.P.C.P.P.S. Romania fiind membra I.C.R.T.     

Pentru mai multe informatii si detalii privind acest Test Comparativ despre masini de gaurit in varianta completa, dar si despre alte produse, viziteaza pagina www.testecomparative.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal