Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea din cadrul Proiectului European SOTERIA

În perioada 22 – 23.02.2024, reprezentantul InfoCons participă la întâlnirea din cadrul Proiectului European SOTERIA , desfășurată la Viena, Austria .

Proiectul european SOTERIA , din care InfoCons face parte, își propune limitarea furtului identității prin instrumente de identificare de înaltă calitate

Conform proiectului european  , modul în care sunt gestionate datele cu caracter personal de către furnizorii de servicii este rareori transparent .

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal