Copiii au o ocupatie full-time, chiar daca au diferite activitati zilnic. Se numeste joaca! Joaca noastra, sau mai bine zis, jocul nostru este un mod fun de a invata despre risipa de mancare ce ia amploare, desi, in mod paradoxal, mancarea este vitala! Nu degeaba exista vorba aceea, cat traim, invatam, asa ca acest joc este potrivit si pentru adulti. Tineti minte, mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam!

Asa ca daca iubiti mancarea si vreti sa aflati lucruri noi, va invitam sa jucati jocul Everyday Hero! Acesta poate fi descarcat atat pentru sistem Android, cat si de pe App Store pentru iPhone.

Descarcă aplicațiile pentru dispozitive mobile

Descarca din Google Play Descarca din App Store

Joacă online

Everyday hero

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal