Organizatiile de protectie a consumatorilor din intreaga lume publica online de ani de zile studii si teste independente realizate la nivel national si international cu privire la produse si servicii in interesul consumatorilor.

De putin timp am relansat TesteComparative.ro, singura plaforma independenta din Romania, care prezinta rezultatele testelor si studiilor efectuate in beneficiul consumatorilor.

Daca vrei sa afli mai multe, te asteptam duminica 28.09.2014, la Romexpo, in Pavilionul C5, Scena Romaexpo, in intervalul  12.00 – 13.00, unde reprezentantul A.N.P.C.P.P.S. Romania va sustine o prezentare a portalului TesteComparative.ro

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal