E o traditie deja ca Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE), în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European sa organizeze manifestari de sensibilizare si constientizare publica vis-a-vis de problematicile europene. In acest sens, in parteneriat cu InfoCons si mai multe scoli din Pantelimon, Ilfov, la sediu Info Europa, a avut loc in data de 14 mai manifestarea cu tema “Te simti european?` cu scopul încurajarii tinerilor din România, să ia parte la ceea ce înseamnă conştientizarea semnificaţiei de “a fii european`.

La manifestare au participat copii din mai multe scoli indrumati de d-na prof. Cantabine Doinita. Acestia au prezentat momente artistice in care au cantat, recitat si desenat pe tema concursului. Prin activitati ludice au fost antrenati in discutii intercactive pe aceeasi tema, rezultatul fiind imbogatirea cunostiintelor de cultura generala pe tema europeana. In incheierea manifestarii, copiilor li s-au inmanat diplome de participare, au fost premiati atat cu rechizite scolare, agende si genti cat si cu materiale informative si carti de colectie.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal