Targ International de Turism „Holiday Market” 2011

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Targ International de Turism „Holiday Market” 2011

Targ International de Turism ‘Holiday Market’ 2011

În perioada 17-20 martie, a avut loc a doua ediţie a Târgului  Internaţional de Turism `Holiday Market’  ce s-a tinut, conform tradiţiei, la Palatul Parlamentului. Târgul a fost organizat de Asociaţia Naţionala a Agenţiilor de Turism din România (A.N.A.T.) in parteneriat cu  Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (A.N.P.C.P.P.S România) şi Primăriei Municipiului Bucureşti. Chiar era timpul pentru  ` o9atitudine în turism!’, acesta fiind şi motto-ul târgului.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu