Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la întâlnirea organizată de Consumers International

În data de 25 iunie 2024, Președintele InfoCons , Sorin Mierlea , participă la întâlnirea pentru membri organizată de Consumers International pe platforma online Zoom. Principala temă a acestei întâlniri este colectarea de informații de la organizațiile membre despre cum guvernele pot sprijini mai bine asociațiile de consumatori .

Această întâlnire are loc cu o săptămână înainte de reuniunea Grupului Interguvernamental de Experți al ONU pentru Comerț și Dezvoltare (IGE) , unde se va discuta despre cum guvernele pot sprijini mai bine dezvoltarea asociațiilor de consumatori . Prin urmare, întâlnirea organizată astăzi de Consumers International are scopul de a aduna perspectivele membrilor asupra rolului vital pe care îl au organizațiile de consumatori în promovarea unor piețe echitabile , sigure și durabile .

Perspectivele împărtășite astăzi de membrii Consumers International vor contribui la construirea unui mesaj puternic către Grupul Interguvernamental de Experți al ONU pentru Comerț și Dezvoltare , subliniind importanța colaborării constructive între asociațiile de consumatori și guvernele naționale .

 

InfoCons – Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro