Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la Conferința anuală Lumea Geospatială 2024

În perioada 27 – 28 Iunie 2024 , Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , participă la Conferința anuală Lumea Geospatială 2024 .

Evenimentul va avea loc la Hotelul Kronwell, Brașov.  Editie aniversara de 20 de ani de dialog și colaborare – Ediția jubiliară promite să fie o experiență de neuitat pentru toți participanții, cu momente speciale și activități diferite față de alți ani.

În cadrul celei de-a 20-a ediții a conferinței, ne propunem să aruncăm o privire retrospectivă asupra momentelor definitorii și a inițiativelor de pionierat care au marcat evoluția soluțiilor geospațiale în România.

Lumea Geospațială este o platformă dezvoltată și susținută de Intergraph Computer Services. Tehnologiile ilustrate în studiile de caz aparțin de universul Hexagon, ICS sau open-source.

Lumea Geospațială (LGS) este un eveniment național care aduce împreună, în mod colaborativ și interactiv, reprezentanți ai comunităților, specialiști din diverse sectoare de activitate și producători de tehnologii de ultimă generație din România și din alte țări. De aproape 20 de ani, evenimentul nostru construiește viitorul comunităților, într-o viziune strategică asupra României.

 

 

InfoCons  Organizație Europeană pentru Protecția Consumatorului și Promovarea Programelor și Strategiilor membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International , membra fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori , avand Secretariatul General în București, Bd. Mărășești , nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66, mail : secretariat@infocons.ro